Kritiserer norske myndigheter for dobbeltmoral og unnfallenhet overfor Israel:

Går til sak mot Israel

SAKSØKER: Den norske aktivisten Kristin Foss ble i august skutt to ganger av israelske soldater. Nå vil hun gå til sak mot Israel, og er oppgitt over det hun ser som en puslete norsk reaksjon.

SKUTT: Den norske aktivisten Kristin Foss ble i august skutt på to ganger av israelske soldater. Nå vil hun saksøke Israel.

– Dette er altså Norges reaksjon på at en norsk statsborger og menneskerettsforkjemper blir skutt på, sier Kristin Foss og viser fram en kopi av brevet som ble sendt til Israel fra den norske ambassaden i Tel Aviv 20. august.

Alliansen mellom USA og Saudi-Arabia under press etter CIA-rapport om likvidering:

Trump i saudisk skvis

DREPT: CIA har pekt ut Saudi-Arabias kronprins Mohammad bin Salman, til venstre på plakaten, som den ansvarlige bak drapet på journalisten Jamal Khashoggi (til høyre). Her fra Istanbul.FOTO: EMRAH GUREL, AP/NTB SCANPIX

TRØBBEL: CIA-rapporten om drapet på Jamal Khashoggi kan bli Donald Trumps største utfordring.

Saudi-Arabias utenriksminister Adel bin Ahmed al-Jubeir kom president Donald Trump i forkjøpet da han i går trakk røde streker for hva landets kongehus vil tåle av kritikk etter drapet på journalisten Jamal Khashoggi.

DAGENS TALL:

79

FOTO: JOSH EDELSON, AFP/NTB SCANPIX

To nye mennesker har blitt funnet døde i skogbrannen nord i California. Dermed er til sammen 79 mennesker bekreftet omkommet i brannen. Samtidig er tallet på savnede redusert med rundt 300 personer til rundt 700. I dag er det meldt regn i California, noe som kan bidra i slokkingen av brannene.©NTB

Du kan bla til neste sideBla med piltastene