Heia, heia!

KNEBLET: La nå Vebjørn Sand få bygge sitt Roseslott.

Så bra at Vebjørn Sand løfter sine kunstinstallasjoner og malerier frem bramfritt, frekt og synlig! Hans installasjoner er store og flotte, og han gir dem en symbolsk mening, som er hans helt klart kunstneriske frihet! I Roseslottet, denne markeringen av at det er 75 år siden frigjøringen, skal han også vise malerier. Det er maleriet som er hans hovedområde, som han har arbeidet nitid med i over førti år.

La folk i Venezuela få bestemme selv

Rødt mener folk i Venezuela er i sin fulle rett til å protestere mot regjeringa og kreve endringer uten å bli møtt med vold. Situasjonen blir imidlertid forverret av USAs ulovlige innblanding for regimeskifte gjennom sanksjoner som rammer befolkninga, støtte til militærkupp og trusler om krig. USAs sanksjoner har ført til kraftig forverring av en allerede kriserammet økonomi. Sanksjonene hindrer import av mat, medisiner og andre nødvendige varer og bidrar til økt fattigdom.

Billig 5G kan koste oss dyrt

I disse dager skal Telenor, Telia, Ice og regjeringen møtes og snakke sammen om hvilke selskaper som bør få være med på å bygge nytt 5g-nett i Norge. Kinesiske Huawei har levert teknologi og deler til det norske 4G-nettet siden 2010. Nå vil de være med på neste runde. Er det lurt av oss å la dem gjøre det?

Du kan bla til neste sideBla med piltastene