Einsam kvinne på listetoppen i Bergen

KVINNEFORDEL: Sofie Marhaug i Raudt skil seg ut mellom listetoppane i Bergen.

FÅ: Etter at Ap i Bergen nominerte Roger Valhammer som listetopp, er Raudt einaste parti i byen med mandatsjansar som har kvinne på topp.

Arbeidarpartiet i Bergen vraka ordførar Marte Mjøs Persen på topplassen måndag.

Næringslivsleder og tidligere politiker sier kritikken mot Huawei er overdrevet:

Mener USA har regien

SKYLDES POLITIKK: Mobilgrunder Trygve Tamburstuen tror kritikken mot Huawei skyldes amerikanernes handelskrig mot Kina. Her er Huawai-sjef Arthur Chao Zhang og Telenor-sjef Sigve Brekke da Telenor demonstrerte Norges første 5G-nett i Telenors lokaler på Fornebu i 2017. FOTO: HÅKON MOSVOLD LARSEN, NTB SCANPIX

ADVARER: Trygve Tamburstuen mener kritikken mot Huawei er en velregissert, USA-ledet kampanje. Han frykter kald krig mot Kina.

– Jeg tror dette er en del av en velregissert USA-ledet kampanje der Norge dessverre altfor lett har hoppet på uten å være kritiske, sier Trygve Tamburstuen.

Hagen vil ha stortingsgruppa med i kampen om Ullevål:

Presser Listhaug

I SENTRUM: Carl I. Hagen møter på Stortinget for den sykmeldte Mazyar Keshvari (til venstre), og jobber for å få Sylvi Listhaug og Frps stortingsgruppe på sin side i sykehuskampen i Oslo. FOTO: HÅKON MOSVOLD LARSEN, NTB SCANPIX

TIL KAMP: Carl I. Hagen og Oslo Frp setter Sylvi Listhaug og partiets stortingsgruppe under press i kampen for å gi det nedleggingstruede Ullevål sykehus en ny sjanse.

Få dager etter at partiveteran Carl I. Hagen tok sete som vararepresentant, har han brakt sykehusstriden i Oslo inn i Fremskrittspartiets stortingsgruppe, i strid med vedtak av helseminister Bent Høie (H).

Du kan bla til neste sideBla med piltastene