Lesing og læring – et eksempel

Siste runde går for nye læreplaner denne våren. Kildekritikk står sentralt i mange fag. Det er stor utålmodighet hos myndigheter og IT-miljøer med at digitaliseringen går for langsomt. Det skal satses 250 millioner i Oslo-skolen i IKT-infrastruktur, administrative systemer og ny læringsteknologi. Er det over og ut med papirteknologien?

De uverdiges inntog

Ordvalg er avslørende, og Klassekampens kommentator, Bjørn Ivar Fyksen, er et godt eksempel. Han skriver i lørdagsavisen at medlemmene i Forfatterforbundet er alle oss som ikke er funnet «verdige» for opptak i Den norske Forfatterforening. Tusen takk, det er greit å vite hvor Klassekampens kommentator står i spørsmålet om hvorvidt norske forfattere er tjent med en åpen fagforening som kan arbeide for forfatteres faglige interesser.

Arbeid skal lønnes

Representanter fra Mental helse ungdom (MHU) skriver 23. februar at vårt innlegg om deres tilbud «En som lytter» er usant og hårreisende. Det syns vi er noe overraskende. Vi håpet det var mulig å løfte debatten opp på et mer strukturelt nivå.

Du kan bla til neste sideBla med piltastene