Vil ha med venstresidaHeier på RopstadKritiserer det røde KrF-nettverket Drivkraft

Vil ha nullvisjon for abort

HJERTEDØRA: I sitt åpningsinnlegg på Oslo Symposium i dag vil Bjarte Ystebø vinne hjertene for abortsaken. Her banker han på hos Den frie evangeliske forsamling i Møllergata i Oslo.

KRISTENFOLKET: Bjarte Ystebø, leder i Kristenfolket, har nådd målet om en regjering med KrF og Frp. Nå vil han ha Arbeiderpartiet med på å få ned aborttallene.

– I min åpningstale kommer jeg til å utfordre alle partier, men kanskje særlig Arbeiderpartiet, på å bli med oss på en nullvisjon for aborter i Norge, sier leder av organisasjonen Kristenfolket, Bjarte Ystebø.

Streikande skuleelevar krev handfast klimahandling:

Er lei av babbel

PROTEST: Fleire tusen elevar streika og demonstrerte i går i Bergen for ein meir aktiv klimapolitikk.

STREIK: Mange tusen skuleelevar i Bergen streika og demonstrerte i går for ein betre klimapolitikk. Dei krev handling, ikkje prat.

Dei første elevane samla seg på Torgallmenningen i Bergen alt klokka tolv i går. I totida var storstova fylt opp med skuleelevar til ein overtyande manifestasjon.

Tor Mikkel Waras samboer siktet i trusselsaken:

Sjokk og lettelse

PERMISJON: Justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) tar permisjon inntil videre. FOTO: LISE ÅSERUD, NTB SCANPIX

LETTET: Samboeren til justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) er siktet for selv å ha tent på familiens bil. Teaterregissør Pia Maria Roll er lettet over siktelsen.

Tor Mikkel Waras samboer, Laila Bertheussen, ble i går pågrepet av politiet i deres hjem. Hun er nå siktet for brudd på straffelovens paragraf 225, anklage om oppdiktet straffbar handling.

Du kan bla til neste sideBla med piltastene