Fra lisens til avgift

NRK-lisensen erstattes med ny avgift! Dette gjennomføre på samme måte som man innførte dab. Dab-innføringen var fryktelig kostbar og helt unødvendig sett fra forbrukerens side, det vil si folket – og bestemt av aktøren NRK.

Velkommen skal du være, Eirik Kornmo

DEN RØDE TRÅDEN: Hvis Eirik Kornmo ønsker å holde kurs og lære ungdommen å stoppe sokker, vil han sikkert kunne få hjelp fra Miljøagentene, skriver forfatteren. Foto: Tom Henning Bratlie

Det er hyggelig at Eirik Kornmo (29. mars) mener at skolestreikende barn bør lære av sine besteforeldre! Det er bare å henvende seg – hvis ikke besteforeldrene er på cruise i Det karibiske hav eller tilbringer vinterhalvåret i Spania.

En klam omfavnelse

I et innlegg av Eirik Kornmo fredag 29. mars tar han til orde for at skolestreikerne sitt engasjement er en bløff. Når han i samme innlegg drar opp Framtiden i våre hender som Norges mest bærekraftige organisasjon, oppleves det som en klam omfavnelse. Vi ser ingen grunn til å rakke ned på det største og mest imponerende klimaopprøret som Norge har stått overfor.

Du kan bla til neste sideBla med piltastene