Kundar og pasientar

NEI, Bent Høie! Du er på villspor i ditt innlegg om «Pakkeforløp – for pasienten» 5. juni. Du vil overføre styringssystem frå hotellbransjen, som du har bakgrunn frå, til behandling av psykisk sjuke menneske. Det går ikkje!

Den danske veien: en blindvei for Ap

SE EN ANNEN VEI, STØRE: Mette Fredriksen og Socialdemokratiets strenge innvandringspolitikk er ikke noe Ap bør kopiere, mener forfatteren. FOTO: TERJE PEDERSEN, NTB SCANPIX

I Klassekampen torsdag skriver Vetle Westlie et forsvar for danske Socialdemokratiets høyredreining i innvandringspolitikken. Ifølge han er streng innvandringspolitikk ikke bare nødvendig, men en naturlig del av et helstøpt sosialdemokratisk prosjekt.

Vingling om flybase

I 2016 vedtok Stortinget å legge ned Andøya flystasjon og avvikle den militære aktiviteten der, og flytte Norges maritime overvåkingsfly (MPA) til Evenes, som også skal være en fremskutt base for noen av de nye kampflyene, F-35. Vedtaket forutsatte at infrastrukturen med arealene skulle overlates til næringsvirksomhet på øya, men nå ønsker regjeringen å ha Andøya som beredskapsbase.

Du kan bla til neste sideBla med piltastene