Vipper inn og ut av sikker plass i Trøndelag:

Rekordstort Sp

Den gang Steinar Bach begynte i Senterpartiet på slutten av 1970-tallet, var partienes studiesirkler eneste sosiale fritidstilbud for hybelungdommen i Rørvik. Med en far som var ordfører i Lierne for Senterpartiet, var han med egne ord «sterkt arvelig belastet».

Tidligere rødgrønn statssekretær ber om en ny vei framover i samferdselspolitikken:

– En oppskrift på forakt

MANNEN MED LØFTENE: Det var tidligere samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, nestleder i Frp, som la fram 1000-milliardersplanen. Her tar han Gjøvik-banen. FOTO: CHRISTOPHER OLSSØN

MILLIARDER: En transportplan full av milliardløfter som mangler finansiering, driver opp kostnader, skaper urealistiske forventninger og må skrotes, mener Ketil Raknes.

Elefanten i rommet i den store bompengedebatten som hjemsøker landet, heter Nasjonal transportplan (NTP) 2018–2029.

Dansk forsker skal lede politiets evaluering:

Skal granske norsk politi

FANGET OPP? Nå skal en ekstern gransking blant annet se på hvorfor Philip Manshaus, som er siktet for å ha drept stesøstera si i barndomshjemmet i Bærum, ikke ble fanget opp før 10. august i år. FOTO: CHRISTOPHER OLSSØN

FORMIDLING: Hvordan PSTs heving av trusselbildet mot moskeer ble formidlet, blir en sentral del av granskingen som skal bli ferdig om seks måneder.

– Jeg er takknemlig og gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Noe mer kan jeg ikke si. Jeg vil ikke forskuttere noe av arbeidet.

Du kan bla til neste sideBla med piltastene