Dagens sukk

Ofre er krigens første sannhet

HAUK

Henrik Asheim mener Høyre må utfordre sine «etablerte sannheter» før neste valg:

Frykter nytt krisevalg

LØFTER BLIKKET: Høyres Henrik Asheim er nestleder i partiets programkomité og varsler at han vil foreslå helt ny poltikk for å regulere forholdet mellom arbeid og fritid, blant annet.

ALARM: Høyres Henrik Asheim ber partiet kritisk gjennomgå all politikk før 2021. Selv foreslår han en oppdatert arbeidsmiljølov, ny EU-politikk og et grønnere parti.

Høyre trenger nye ideer og bedre løsninger. Hvis ikke risikerer partiet å sendes hodestups ut av regjeringskontorene i 2021, på samme måte som de rødgrønne ble det i 2013. Det advarer stortingsrepresentant og finanspolitisk talsperson i Høyre, Henrik Asheim, om.

Regjeringen ba om kriselov etter asylsituasjonen i 2015:

Avviser asylkrisa

KRISELOV: Det var ikke mangler i lovverket, men dårlig håndtering som skapte problemer med håndteringen av asylsituasjonen i 2015, konkluderer utvalget som har utredet en ny kriselov.

På Solberg-regjeringens bord ligger det akkurat nå en utredning som foreslår en lovendring med så vidtrekkende konsekvenser at den støter mot et grunnprinsipp i det norske demokratiet, nemlig at det er Stortinget som utformer lover i Norge.

Du kan bla til neste sideBla med piltastene