Regjeringas ikke så hemmelige nisser.

Gavetid

Regjeringa har på nytt lekt stolleken og bytta hatter, og består nå av en gjeng ministre som ingen egentlig vil ha der. Lite nytt under den ikke-eksisterende vintersola. Noe annet viktig består også i denne dødens måned: Det grunnleggende norske, kristne forbrukerhelvetet i form av pent innpakka bortkasta kapital i objekts form. Eller julegaver som noen kaller det.

Rødt-lederen mener det er unødvendig med fullt hemmelighold av F-35-rapporten:

– Bekvemt for regjeringen

ÅPENHET: Rødt-leder Bjørnar Moxnes har lest sammendraget og innstillingen til kontrollkomiteen om den kritiske riksrevisjonsrapporten om innfasingen av de nye F-35-jagerflyene. Han mener det er unødvendig med totalt hemmelighold av hele rapporten. Bildet er tatt i en annen anledning.FOTO: HANNA KRISTIN HJARDAR

KRITIKK: Bjørnar Moxnes (R) mistenker at regjeringens motivasjon for fullt hemmelighold av en kritisk F-35-rapport fra Riksrevisjonen handler om å skjerme seg mot kritikk.

Det er strengt sikkerhetsopplegg rundt stortingsbehandlingen av den hemmeligstemplende rapporten fra Riksrevisjonen om overgangen fra gamle F-16-jagerfly til nye F-35.

Tor Mikkel Wara til First House

NY JOBB: Tidligere justisminister Tor Mikkel Wara vender tilbake til sin gamle jobb i First House. Det skriver selskapet i en pressemelding. – Det føles som å komme hjem. Jeg ser fram til å igjen jobbe med dyktige kolleger i det jeg anser som Norges sterkeste kommunikasjonsmiljø, skriver Wara i pressemeldingen. Wara har fremdeles karantene etter at han var justisminister, og har saksforbud i henhold til loven, skriver selskapet. – Med Tor Mikkel styrker vi laget med en varm, raus og humørfylt lagspiller til glede for både kunder og medarbeidere. Vi har savnet Tor Mikkel, skriver Ketil Lindseth, som leder samfunnsavdelingen i First House.©NTB

Du kan bla til neste sideBla med piltastene