Sylvi Listhaug (Frp) mener markedet fikser oljeomstilling selv:

Tror på private

SLÅR TILBAKE: Olje- og energiminister Sylvi Listhaug (Frp) mener Ap-nestleder Hadia Tajik bør feie for egen dør i oljepolitikken.

«SOVJET»: Aps ønske om en grønn industriplan får olje- og energiminister Sylvi Listhaug (Frp) til å tenke på Sovjet.

– Jeg registrerer at Arbeiderpartiet ønsker seg planøkonomi, sier olje- og energiminister Sylvi Listhaug (Frp).

Nyttårsopptur for ApNy måling skaper optimisme

Arbeiderpartiet ut av skyggenes dal

FRAMGANG: Etter en mørk høst stiger Ap på målingene. Generalsekretær Kjersti Stenseng mener oppturen skyldes at partiet har fått en skarpere profil.

Høsten ble slitsom og mørk, men nå har sola snudd for Arbeiderpartiet. Det sier i alle fall partimålingen fra Nordfakta, lagd for Klassekampen og Nationen.

Blir første kvinnelige generaladvokat

UTNEVNT: Etter 374 år har Norge for første gang fått en kvinnelig generaladvokat. Sigrid Redse Johansen tar over jobben. Johansen har riktignok vært konstituert i stillingen siden mai 2018, men i går ble hun utnevnt til generaladvokat av Kongen i statsråd, opplyser regjeringen. Generaladvokatembetet har historikk helt tilbake til 1646 og er helt fram til nå blitt ledet av menn. Generaladvokaten og krigsadvokatene er Norges militære påtalemyndighet og følger opp lovbrudd begått av norske soldater og offiserer med strafferamme på inntil ett år. I fredstid er embetet underlagt statsadvokatene, mens det i krigstid er direkte underlagt Riksadvokaten.©NTB

Du kan bla til neste sideBla med piltastene