Bolivias sosialistparti går for folk som vil demokratisere landet og kan sjarmere middelklassen:

Duo skal gjenvinne Bolivia

VEISKILLE: Ekspresident Evo Morales annonserte søndag hvem som skal stille til valg for Bolivias sosialistiske parti 3. mai. Luis Arce og David Choquehuanca skal sikre seieren. FOTO: ALEJANDRO PAGNI, AFP/NTB SCANPIX.

NY VEI: Luis Arce og David Choquehuanca skal sikre sosialistisk styre i Bolivia uten Evo Morales. De håper på å vinne tilbake velgere som har tatt avstand fra Morales.

Siden oktober har Bolivias sosialistiske Mas-parti stått overfor sin verste krise på 15 år. Partileder og landets mangeårige president Evo Morales ble i november tvunget til å forlate landet etter å ha blitt presset av militæret til å gå av. Samtidig har tilhengerne hans blitt utsatt for forfølgelse av interimsregjeringen støttet av landets ytre høyre.

Midtøsten-plan kan være på veiAnklages for innblanding i Israel-valg

Kanskje kommer planen

ISRAEL-VENN: Det er forventet at USAs president Donald Trump i løpet av de neste dagene vil ta en avgjørelse på om den lenge ventede Midtøsten-planen skal legges fram før valget i Israel i mars. Her under et besøk i Jerusalem i 2017. Til venstre er Trumps svigersønn Jared Kushner som har hatt ansvaret for å utarbeide planen. FOTO: MANDEL NGAN, AFP/NTB SCANPIX

SKAL, SKAL IKKE? Trump-administrasjonen sonderer det politiske terrenget i Israel for om de skal legge fram Midtøsten-planen før valget i Israel 2. mars.

Israels tredje valg på under et år har forhindret USAs president Donald Trump til å lansere «århundrets plan», utarbeidet av hans svigersønn Jared Kushner, om Midtøsten. Spørsmålet er igjen oppe til vurdering før valget i Israel 2. mars.

DAGENS TAL:

FOTO: EUGENE HOSHIKO, AP/NTB SCANPIX

Eit virus som kan føre til alvorleg lungesjukdom, er så langt påvist hos over 200 personar i Kina, og tre av dei er døde. Viruset har òg vorte påvist i Japan og Thailand og har no spreidd seg til Sør-Korea. Kinesiske styresmakter seier viruset stammar frå ein fiskemarknad i millionbyen Wuan. ©NPK

Du kan bla til neste sideBla med piltastene