Om skurr

Erni Gustafsson kritiserer redaktør Skurdal 17. februar for å slippe til Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) som kritikere av Statskogs store frasalg av utmarkseiendom: «De er en viktig alliansepartner for skogindustrien, storbønder og partier som Sp, og nå også Ap, som med alle midler vil tilrettelegge norsk natur for storindustriutnyttelse, ‘rekreasjon’ som jakt, eller som areal for produksjon av kjøtt. Særinteresseorganisasjoner som NJFF må ikke prege debatten».

Verken villedende eller falske nyheter

Klassekampen skriver mandag 17. februar at jeg villeder når jeg sier at samtidig som antallet asylsøkere og kvoteflyktninger som kommer til Norge er lavt, kommer det fremdeles mange gjennom familieinnvandring. SVs Karin Andersen sier at jeg må slutte å spre falske nyheter.

Resetts ungarske tvilling

Noen mener det er uproblematisk at Resett nektes å drive kritisk og oppsøkende journalistikk, fordi man ikke liker innholdet i nettavisen vår. Disse personene bør tenke gjennom hva konsekvensene av denne tankegangen faktisk er. Nylig begrunnet redaktør i Medier24 Erik Watland hvorfor han ikke liker Resett. Han klagde blant annet på at vi samler inn penger fra leserne (noe Klassekampen har gjort i en årrekke), er kritiske til andre medier (noe han selv har ment er viktig) og at vi tillater meninger og ytringer i våre kommentarfelt som ikke er i strid med norsk lov, selv om det i noen tilfeller innebærer at også ubehagelige og marginale standpunkt kommer på trykk.

Du kan bla til neste sideBla med piltastene