Syversen er ikke lederkandidat i KrF

TAR IKKE OVER: Hans Olav Syversen vil ikke leder KrF. FOTO: JOHN TRYGVE TOLLEFSEN

NEI, NEI, NEI: Hans Olav Syversen avkrefter at han er en aktuell kandidat til å bli KrFs neste partileder.

Knut Arild Hareide gikk av som KrF-leder torsdag, da partiets landsstyre sa ja til å gå i regjering med Frp. KrFs landsmøte vedtok før 2017-valget at partiet ikke skulle gå i regjering med Frp. Nå må landsmøtet velge ny partileder. Det skjer i april.

Private barnehager over hele landes fredes når barnehager må legges ned:

Tar støyten for de private

KAN STENGES: Tom Andre Nytrø og Stein Eggan har begge barn i Husbymarka barnehage i Stjørdal. Eggans datter Lanelle (4 år) trives godt i barnehagen som nå kan stenges etter mer enn 30 år.

FREDET: Husbymarka kommunale barnehage i Stjørdal skal legges ned. Det er for få barn i kommunen, og loven forbyr kutt hos de private barnehagene.

– Våre unger skal ikke lide fordi kommunen ikke har satt seg inn i hvilke regler som gjelder for private barnehager, sier Stein Eggan.

Bergen kommune tilset vikarar på heiltidSkal fjerne trongen for innleigde vikarar

Kuttar bemanningsbyråa

FULLTID: Memory Kaluba er fast tilsett vikar i Bergen kommune. Ho jobbar for tida i Marken Barnehage.

EXIT PRIVATE: Arbeidarpartiet i Bergen vil erstatta innleigde vikarar for over 100 millionar kroner årleg med fast tilsette i kommunal vikareining.

Det er sovetid i Marken barnehage. Barne- og ungdomsarbeidar Memory Kaluba passar på. I fjor haust vart ho fast tilsett vikar i Bemanningstjenester i Bergen kommune.

Du kan bla til neste sideBla med piltastene