Feil fokus fra byråden

I Klassekampen 13. september beskriver byråd Inga Marte Thorkildsen at det er en tillitskrise i barnevernet. Det er det liten tvil om, men av helt andre grunner enn hun fremstiller. Hun mener problemet er at stat og kommune kjøper enkelte tjenester fra private kommersielle selskaper, men har ingen dekning for dette annet enn at «mange snakker om at det gjør vondt å tenke på at de selv eller barna deres er gjenstand for inntjening».

Vi elsker miljøavgiftene!

MER PISK: Hvis Norge skal nå klimamålene, må forurenser betale mer i CO₂-avgift enn regjeringen legger opp til i statsbudsjettet, mener WWF og Civita. FOTO: FREDRIK HAGEN, NTB SCANPIX

Norge har forpliktet seg til å halvere klimagassutslippene innen 2030. Vi er ikke i rute for å nå det målet; dagens politikk vil kun gi tretten prosent kutt. Norges ambisjonsnivå er også milevis unna målet om å unngå mer enn 1,5-2 graders oppvarming. Den gode nyheten er at et grønnere statsbudsjett kan gi oss et mer effektivt skattesystem, kutte klimagassutslipp og øke tempoet til det grønne skiftet.

Overhørt

Overhørt

Det er visse avtrykk som kvinner får på innsiden av vagina når de har for mange sexpartnere. Det trenger de å få renset ut, og jeg tilbyr øvelser for det.

Durek Verrett (44) til den irske tv-kanalen Virgin
Du kan bla til neste sideBla med piltastene